Uitvaart regelen? Bel 085 - 016 00 70

Bel ons direct om een overlijden te melden:

085-0160614 ook voor vragen & hulp

Over ons, Crematie Appingedam

Als een crematie in Appingedam voor u de juiste plek is om afscheid te nemen van een overleden dierbare, dan bent u op het goede adres. Bij Crematie Appingedam regelen we samen met u een uitvaart die niet alleen passend, respectvol en waardig is, maar ook betaalbaar. Bij de een gaat een afscheid vooral om de gesproken woorden, de passende muziek die gedraaid wordt en de lekkere hapjes en drankjes bij de condoleance. De ander wil liever volledige stilte of een eenvoudige plechtigheid in een crematorium in Appingedam. Het kan ook zijn dat u de crematie in Appingedam wilt laten plaatsvinden, en de plechtigheid elders. Het team van Crematie Appingedam wil dat voor u realiseren wat u voor ogen heeft. Een afscheid volgens uw wensen, rekening houdend met uw budget. Ons team staat open voor allerlei ideeën en denkt graag met u mee.

Heeft u vragen of wilt u een overlijden melden? Crematie Appingedam is 24/7 bereikbaar. Bel 085-0160614 of mail naar info@crematoriuminappingedam.nl.

Crematie Appingedam ondersteunt en ontzorgt

Een afscheid organiseren is, zeker als er veel verdriet is, heel moeilijk. Er moeten zoveel keuzes gemaakt worden Elke keuze die u maakt, heeft een eigen prijskaartje. Logisch dat u een mooi afscheid wilt, en kosten noch moeite wilt besparen, maar toch zijn het vaak de kleine dingen die een uitvaart mooi maken. Die hoeven niet altijd duur te zijn. Zeker niet als u kiest voor Crematie Appingedam. Dankzij onze korte lijnen, goede contacten en enorme ervaring, kunnen we veel voor u regelen zoals u dat wenst binnen uw budget. Alles zorgvuldig en correct. Afspraken die we met elkaar maken zullen worden nagekomen. De kosten zullen vooraf bekend zijn, dus u hoeft bij Crematie Appingedam niet bang te zijn voor nare verrassingen achteraf. 

Ons doel is gemeenschappelijk: wij willen een afscheid realiseren waar u, hoe verdrietig ook, naderhand met een tevreden gevoel aan kunt terugdenken. ‘Zo had uw dierbare het gewild’ of ‘dit afscheid hoorde precies bij uw naaste’. Dat gevoel gunnen we u. Dat is ons streven

Benieuwd naar ervaringen van anderen met Crematie Appingedam?

Bekijk op klantenvertellen.nl hoe de ervaringen van onze klanten zijn. Die zeggen vaak meer dan alles wat wij u willen vertellen over onszelf. De commentaren die u hier kunt lezen geven een indruk van wat u van ons kunt verwachten. Neem gerust contact met ons op als u meer wilt weten. U kunt ook een intakeformulier invullen, dan nemen we contact met u op.

Online een uitvaart regelen?
Bekijk onze pagina 'Uitvaart regelen'